Pilgrim

Smykker med et skandinavisk og nordisk design er det, der udgør hele essensen i Pilgrims brands og visuelle udtryk. Og i butikken i Rosengårdcentret, er det lige præcis, hvad du får. Smukke smykker i et enkelt og stilfuldt univers.

 

Et dansk designeventyr ved et tilfælde

Det danske smykkebrand Pilgrim startede tilbage i ’83 af to visionære og passionerede unge universitetsstuderende. Egentlig begyndte det hele med nogle få håndlavede smykker af simple materialer på et tæppe på Strøget i København, men det ene tog det andet og pludselig var der gang i butikken, og det unge par lykkedes med at banke et sandt forretningsimperium op fra det rene ingenting til en international designsucces.

Der er sket en hel del siden tæppet på Strøget, men æstetikken bag designet er fortsat den samme og har altid fingeren på tendensernes puls. Smykkerne er skabt ud fra den præmis, at det skal være lettilgængeligt for alle uanset budget. For hvem siger, at alle ikke skal have mulighed for at smykke sig smuk?

 

Smykker i et skandinavisk design

Stilen er enkel og meget typisk skandinavisk med rene linjer og detaljer, der ikke løber med al opmærksomheden, men blot understøtter den individuelle stil. Og herunder finder du et bredt udvalg af forskellige udtryk og styles – fra det sofistikerede i sølv, det glamourøse i guld, funklende farvede sten, afdæmpede smykker til hverdagen, trendy statementsmykker og til de personlige charms med navne, bogstaver og stjernetegn. Du får altså meget mere end ’bare’ et smykke hos Pilgrim. Du kan vælge mellem det ekstra personlige eller måske bare gå efter klassikerne.

Derudover er Pilgrim også det oplagte valg, når du står og mangler den perfekte gave til en god veninde, din mor eller den unge konfirmand. For med et stilunivers der spænder bredt inden for det skandinaviske, er der altid noget for enhver smag og enhver stil. Og også til enhver anledning for den sags skyld.

Når du kigger forbi butikken i Rosengårdcentret i Odense, er det altid et inspirerende univers, du møder. Med et dygtigt og faguddannet personale, der altid ved, hvad der rør sig i smykkemodens verden og hvilke tendenser, der topper lige for tiden – også når det gælder den generelle modescene. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det spændende udvalg indenfor følgende kategorier:

Smykker
Ure
Solbriller

Pilgrim

Blå Gade, butik 18

34 11 01 10
hjemmeside
facebook

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00