Pandora

Pandora er kendt i hele verden for deres unikke smykkeunivers, hvor kvalitet og design er i fokus. For hvert et lille smykke kan fortælle en historie, og den historie kan du opleve hos Pandora i Rosengårdcentret i Odense.

 

Unikke smykker og perfekte gaveidéer

For de fleste mennesker behøver Pandora ikke den store introduktion. Vi kender alle de funklende smykker og enkle linjer fra det internationale smykkebrand, der startede i Danmark tilbage i 1982. Siden da er der sket meget, men brandet er fortsat tro mod sin designæstetik og sit helt særlige udtryk. For hvem har ikke haft et smykke fra Pandora i løbet af deres liv? Måske du elsker at mikse og matche de fine og elegante spinning ringe, eller måske du har samlet et armbånd med charms i forskellige former, figurer og farver. Uanset hvad er der altid noget for ethvert budget og til enhver anledning i Pandoras smukke udstillingsmontre, hvor ædelstene glimter om kap med øreringe, armbånd og halskæder i guld og sølv. Vælg mellem mere end 15 forskellige Pandora-kollektioner med hver deres udtryk og look – fra den klassiske Pandora Signature-kollektion til skiftende kollektioner baseret på trends og nye sæsoner.

Én ting er at købe noget smukt til sig selv, noget andet er at skulle vælge en smuk gave til én, man holder af. I så fald er Pandora det helt rigtige sted at gå hen, for her er der altid kyndig vejledning i at finde den helt rette gave til din kæreste, din mor, din veninde eller til én du gerne vil imponere lidt. Måske du allerede har besluttet dig for, hvad gaven skal indeholde. Hvis ikke kan du altid få hjælp i butikken, hvor det søde personale hellere end gerne hjælper dig med at finde frem til det der personlige smykke, der siger det hele. For når man sælger smykker i mere end 100 lande, ja så ved man, hvad man taler om. Så bare spørg løs, næste gang du besøger Pandora i Rosengårdcentret, og gå på opdagelse i butikkens følgende kategorier:

Charms
Halskæder
Øreringe
Ørestikker
Armbånd
Ringe
Vedhæng
Pudseklud

Pandora

Torvet, Butik 283

43 23 17 71
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.