Neye

Er du på jagt efter tasker og lækre lædervarer, så er Neye i Rosengårdcentret i Odense det helt rette sted for dig. Gå på opdagelse i det store udvalg, og lad det dygtige personale guide dig til et sikkert køb af god kvalitet.

Tasker og god kvalitet siden 1881

Er der noget særligt ved Neye, spørger du måske dig selv om? Ja, det kan du tro. Neye har nemlig over 136 år på bagen med at sælge tasker, kufferter, rygsække og accessories. Lige siden den første butik åbnede tilbage i 1881, har Neye specialiseret sig i lædervarer og tilbyder god kvalitet og service i øjenhøjde.

I butikken i Rosengårdcentret i Odense bliver man mødt af den forførende duft af ægte læder fra det øjeblik, man træder indenfor. Her kan du gå på opdagelse i et væld af stilarter, farver og modeller til enhver anledning. Rejsetasker, skoletasker, skuldertasker, kufferter, accessories og punge. Til mænd, til kvinder, til arbejde og til børn. Og så naturligvis også nogle af de største internationale brands lige fra Adax, Tony Perotti, Samsonite, Eastpak, Fjällräven, Becksöndergaard, Rains, Day Birger et Mikkelsen, Haglöfs, Lego, og mange, mange flere. Pointen er, at de hos Neye også har noget, der passer til lige din smag, din stil, dit outfit og din anledning. Uanset om du mangler en praktisk taske til weekendturen eller en smuk og elegant håndtaske til festlige øjeblikke.

Det lyder jo alt sammen let nok, hvis man ved, hvad det er, man gerne vil have. Men til dig der er i tvivl om stil, funktionalitet og pleje, er der naturligvis også altid hjælp at hente hos Neye i Rosengårdcentret i Odense. Personalet er nemlig faguddannet og dermed specialister i lædervarer. Derfor hjælper de dig gerne med at spore dig ind på den rette stil og den rette pleje.

Men før du går helt amok i tasker, skal du lige vide, at du hos Neye også finder alt lige fra bælter og solbriller til høretelefoner og madkasser. Og alt derimellem selvfølgelig. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det spændende udvalg inden for følgende kategorier:

Dametasker
Herretasker
Arbejdstasker
Skoletasker
Tasker til børn

Neye Lædervarer

Grøn Gade, butik 3

66 15 93 83
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Fodtøj og lædervarer

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00