Name It

Med børn er der altid fest, farver og fuld fart over feltet. Det ved de godt hos Name It i Rosengårdcentret i Odense, og derfor designer de børnetøj, der kan lidt mere end bare at se smart ud.

Børnemode med plads til at være barn og til at vokse

Mode til børn skal kunne rigtig mange ting. Være komfortabel, sjov, sej og moderne. Men først og fremmest skal den være komfortabel – også uden at gå på kompromis med førstnævnte. Og det kræver sin designer at løse lige præcis dén knude, men det lykkes på bedste vis hos NAME IT. De er nemlig eksperter i at sætte sig i børnenes sted.

Her skaber de nemlig børnemode til børn, der ved, hvad de vil have – og til lige så bevidste forældre. On-trend-designs med stort fokus på denim, komfort og kvalitet. Og det har de faktisk gjort i mere end 30 år, så det er ikke for sjov, når de siger, at de ved, hvad børn vil have. De er nemlig vant til at se verden gennem børnenes øjne og sætte sig ind i deres tøjvaner – såvel som legevaner. For leg skal være den naturligste del af hverdagen for de små, og så skal tøjet helst kunne følge med. Derfor er der hos NAME IT særlig fokus på pasform, kvalitet, snit og justerbar talje, så alle kan føle sig godt tilpas i tøjet.

 

Børnemode til både små og store

Under brandet findes fire forskellige subbrands. ‘Baby’; komfortabelt tøj med fokus på sikkerhed, kvalitet og de nyeste trends, ‘Mini’; smart og praktisk tøj til alle slags eventyr med fokus på personlighed og slidstærke materialer og ‘Kids’; trendy tøj til aktive børn, som nok ønsker plads til bevægelse, men også har en klar holdning til stil. Kort sagt; mode til enhver alder. Lige fra de første dage i livet, til den tid hvor vingerne så småt begynder at folde sig ud. Hos Name It finder du børnetøj i str. 0 – 12 år.

Hos NAME IT finder du et hav af stilarter, designs og grafiske prints indenfor mange forskellige kategorier. Besøg butikken i Rosengårdcentret i Odense, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Børnetøj str. 50-152
Jeans
Kjoler
Toppe
Jakker
Undertøj
Nattøj
Skjorter

Name It

Rød Gade, butik 116

66 10 88 50
hjemmeside
facebook

Læs mere om: Bornetøj

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00