McDonald’s

McDonald’s har uden tvivl en særlig plads i hjertet hos os alle – og med god grund for hvem elsker ikke en gang fritter og en Cheeseburger? Til den lille sult, til fødselsdage, til tømmermændene eller til de dage, hvor du bare ikke gider lave mad.

Den ægte smag af amerikansk fastfood – hele døgnet rundt

McDonald’s er meget mere end ”bare” fastfood. Her er der tænkt på alt lige fra indretning til råvare til de små poser, menuerne bliver serveret i. For selvom tingene går stærkt, og man ofte er ude ad døren inden der er gået en time eller to, så går det servicemindede personale altid 100% op i, at du får den allerbedste smagsoplevelse. McDonald’s tænker meget på både samfund og miljø, og du kan derfor altid høre lidt om både dyrevelfærd, næringsindhold og allergier, bæredygtighed og miljø, næste gang du slår vejen forbi efter en Big Mac.

Og dørene er altid åbne hos den berømte fastfood-kæde – uanset om din mave rumler efter en McMuffin og kaffe til morgenmad, en salat til frokost, burger og fritter til aftensmad eller den helt store og snaskede menu til natmad. Kort sagt, et stort udvalg af mad og drikke. Kig forbi, og smag på én af de mange lækre valgmuligheder – bl.a.:

Cheeseburger
Big Tasty Bacon
Homestyle Veggie
Chicken McNuggets
Hamburger
McFlurry
Chokolade Muffin

McDonald’s

Parkeringsplads, Gul Indgang D, Butik 240

66 15 78 22
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Spisesteder i centret

Særlige åbningstider

Døgnåbnet hver dag