Matas

Når man besøger Matas i Rosengårdcentret i Odense, er det det gode råd, der gør forskellen. For her er der altid hjælp at hente, hvis man er i tvivl om, hvilken creme, mascara eller hårshampoo der passer bedst til dig. Heldigvis garanterer vi, at du bliver meget klogere, når du har været forbi.

Matas har altid: Et godt råd og et stort udvalg

Vi kender alle Matas og Striberne. Her får du stor kvalitet til rimelige priser, og det faguddannede personale står altid parate til at give dig det gode råd. For her arbejder alle efter devisen om at ”det gode råd gør forskellen”. For når der findes lige så mange hudtyper og hårtyper, som der findes personlige præferencer, ja så kan det ofte være svært at navigere i skønhedsverden af mascara, selvbruner og volumenshampoo. Så kom en tur i Rosengårdcentret i Odense og tag Matas personalet i hånden, lad dem guide dig gennem lige præcis de produkter, du har brug for. Fra effektive neglelakfjernere til produkter til sensitiv hud.

I Matas finder du også et stort udvalg af helsekost, hvis den naturlige og økologiske stil er mere dig. Vælg mellem de skønneste dufte, de lækreste cremer og den skarpeste festmakeup, og lad dig inspirere af det store udvalg. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det skønne udvalg inden for følgende mærker:

Matas Striber
Clinique
MAC
Lancome
Estee Lauder
NYX
Dior
Chanel
Youngblood
Clarins

Matas

Gul Gade, Butik 51

66 15 96 68
Hjemmeside
ClubMatas

Læs mere om: Velvære

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00