Jack & Jones

Vidste du, at verdens største jeansproducent, Jack & Jones, ligger i Rosengårdcentret i Odense? Det gør du nu. For selvom der er sket meget siden Jack & Jones så lyset første gang tilbage i 1990, kredser den internationale kæde stadig om jeans som deres vigtigste produkt.

 

Eksperter i jeans

Hos Jack & Jones i Rosengårdcentret i Odense finder du et stort udvalg af ægte must-haves i høj kvalitet. Stilen er cool, individuel og designet er tydeligt inspireret af den urbane street-kultur fra hele verden. Men vigtigst af alt – det er en stil, der er til at betale. God stil og et cool udtryk er nemlig ikke kun for de få udvalgte, hvis du spørger personalet i Jack & Jones-butikken i Rosengårdcentret. På hylderne her finder du både det cool, det sporty og det casual, det klassiske og det moderne, det til kontoret og det til weekendturen med kæresten.

Men for nu at vende tilbage til det med jeans, så er Jack & Jones nærmest specialister på lige præcis det område. Ja, faktisk kalder de det for rygraden i deres brand. Og det bliver da også tydeligt, når man besøger butikken i Rosengårdcentret, hvor der er jeans i alle farver, stilarter og snit. Til enhver anledning og personlig stil. Alle jeans bliver designet med respekt for de klassiske denimtraditioner og produceret af de bedste producenter i branchen – størstedelen kommer fra Italien, hvor italienske designere arbejder på Bestsellers fabrik. Her er der fokus på de nyeste trends og de bedste teknikker, og det kan ses i hvert eneste sting.

Har du brug for lidt hjælp til at spore dig ind på, hvilke jeans og hvilken stil der passer bedst til dig, så kan du altid hive fat i det dygtige personale. De ved nemlig alt om pasform, om snit og om de nyeste tendenser både i gadebilledet og på catwalks rundt omkring i verden. Så kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det spændende udvalg inden for følgende kategorier:

Jeans
Strik
Sweat
Skjorter
T-shirt
Sko
Undertøj
Tasker
Bælter
Solbriller

Jack & Jones

Blå Gade, butik 14

24 84 57 35
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: HerretøjUng mode

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.