Guldsmed Guldsteen

Har du frieri i tankerne, eller går du mere og drømmer om et nyt smykke? Så finder du det uden tvivl hos Guldsmed Guldsteen i Rosengårdcentret i Odense.

En ægte smykkeforretning

Guldsmed Guldsteen er på sin vis en klassisk guldsmed med alt, hvad det indebær af sølv, guld og ædelstene – og samtidig får du meget mere end bare det. Smykkeforretningen i Rosengårdcentret har et stort sortiment af smykker og ure til enhver stil, anledning og pris. Fra enkle hverdagssmykker der passer til mange forskellige outfits, til de eksklusive og unikke smykker der gør festen endnu smukkere. Du finder naturligvis også et lige så bredt spænd mellem de smukke og stilfulde ure til hverdagen og de særlige ure i den lidt højere prisklasse, der for kendere vil være en ægte investering.

 

Fokus på udvalgte brands

Noget af det særlige ved Guldsmed Guldsteen er, at butikken er delt op i mange forskellige ’shop in shops’, hvor der er fokus på smykker fra enkelte, udvalgte brands. Her kan du gå på opdagelse i anerkendte brands såsom Aagaard, Festina, Kranz og Ziegler, Nordahl Jewelry og Christina Watches. Det betyder altså, at du får flere smykkeforretninger i én og samme butik hos Guldsmed Guldsteen. Så derfor kan det da heller ikke komme som en overraskelse, at butikken efterhånden har sat sig som en velkendt smykkeforhandler blandt Fyns mange handlende.

Guldsteen har været med i branchen i mange år efterhånden og fører i dag nogle af Danmarks største smykke- og urbrands.

Uanset hvilken stilart du er til, så får du altid en førsteklasses service hos det smilende og fagligt stærke personale. Her er der fokus på eksklusivitet og på den personlige oplevelse. For når det kommer til smykker, så er der stor forskel på, hvilken farve, hvilket design og hvilken stil der passer til den enkelte personlighed. Heldigvis ved personalet alt om smykker, så tag roligt dine drømme og dine forventninger med ned i butikken. Vi garanterer, at du nok skal gå glad derfra.

Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Guld
Sølv
Perler
Øreringe
Børnesmykker
Halskæder
Ringe
Vielsesringe
Armbånd
Herresmykker
Ure
Charms
Vedhæng
Barnedåbsgave
Konfirmationsgave
Studentergave
Bryllupsgave

Guldsteen

Store Torv, Butik 87

66 15 90 19
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Særlige åbningstider

Mandag – Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag:  10.00 – 17.00
Søndag: Lukket