Creme Fraiche

Fra Paris til London. Hos Creme Fraiche ved man, hvor man skal kigge hen for at finde den rette modeinspiration. Butikken til dig der elsker det feminine og det detaljerige.

Med passion for mode og stil

Den gode stil starter altid med inspiration. Det ved de hos Creme Fraiche, hvor udvalget altid bugner af de nyeste nye af mange forskellige stilarter, trends og tendenser. Lige siden starten tilbage i 1989 har man hos Creme Fraiche hentet inspirationen direkte fra verdens førende modemetropoler; Milano, Paris og London. Butikken i Rosengårdcentret fører et bredt udvalg af både store og små brands inden for mange forskellige stilarter. For her tror man på, at mode er en passion og at alle gerne vil inspireres, når de træder ind i en forretning. Derfor er det ikke lige meget, hvad der hænger på bøjlerne, når kunderne kigger forbi. For selvom det kan være sjovt at handle på en webshop, så er der bare noget ganske særligt over at mærke den bløde velour mellem hænderne, at kunne sammensætte farverne i et godt lys og, ikke mindst, at få hjælp og vejledning af et dygtigt personale, der ved alt om former, farver og hvordan man klæder sig efter sin kropstype. Kort sagt, så kan et besøg hos Creme Fraiche få det allerbedste frem i dig og din stil.

Du finder som sagt et spændende og bredt udvalg af kategorier, stilarter og brands, men overordnet ser er looket holdt i det feminine med en masse lækre detaljer. Butikken får nye varer hver eneste uge hele året rundt, så der er helt sikkert også noget for dig.

Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Bukser
Kjoler
Bluser
Jakker
Skjorter
T-shirts
Accessories
Sko

Creme Fraiche

Gul Gade, butik 229

20 60 77 05
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Ung mode

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.