Companys

Hos Companys i Rosengårdcentret i Odense er de dedikeret til mode. De går nemlig aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design – eller den gode service for den sags skyld.

 

Få styr på trends og tendenser i Companys

Når du tænker på Companys, så tænk på en stor paraply. En paraply du kan finde alt det bedste fra modeverden under. Lækre brands fra hele verden og herhjemme, de nyeste trends og sæsonens vigtigste tendenser. Lige til at tage på, tage med hjem til garderoben og til at forny din personlige stil. Og stil er der nok af hos Companys, hvor du kan vælge mellem flere forskellige brands inden for en bred vifte at stilarter og udtryk. Lige fra Gestuz, Ichi, InWear, Karen by Simonsen, Maanesten, Part Two, Pavement, New Balance, Soaked in Luxury, og mange flere. Så mon ikke der nok skal være noget her i blandt, der lige præcis falder i din smag?

Det søde personale i butikken hjælper dig gerne med at blive klogere på tidens trends, og hvordan du indarbejder dem i din egen personlige stil – og med det du allerede har hængende hjemme i skabet. For nogle gange kan det godt være lidt vanskeligt helt at se, hvordan flæserne eller de stribede bukser passer ind i netop dit individuelle udtryk. Og nu vi taler om trends, så kan du altid kigge forbi butikken og lade dig inspirere af alt det, der rør sig lige for tiden. For hos Companys er de med på det nyeste, og de er altid klar til at give dig et solidt indblik i de konstant skiftende modetrends. Så hvis du stresser bare ved tanken om at skulle følge med og hele tiden holde øje med, hvad det nyeste nye er, så fat mod. Du kan nemlig bare gå i Companys i Rosengårdcentret i Odense.

Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Kjoler
Bukser
Toppe
Jakker
Skjorter
Sko

Companys

Lilla Gade, butik 278

66 15 16 31
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: DametøjUng mode

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00