Colosseum World of Sport

Hos Colosseum World of Sport i Rosengårdcentret i Odense er der sport på alle hylder og i alle kategorier. Fra cool træningsudstyr til lækre brands, der også dur til hverdagen.

 

Sportsudstyr og god service

Sportsudstyret finder du i Odense. Her ligger nemlig Colosseum World of Sport, der har været Odenses foretrukne sportskæde, lige siden den åbnede i selv samme by for mere end 40 år siden. Og siden da er det gået stærkt, for i dag kan du boltre dig i et bredt udvalg af internationale brands til alle sportsgrene. Her er der udstyr til løberen, der drømmer om at slå rekorden og at komme hurtigt over målstregen. Sportsudstyr til fodboldspilleren som gerne bruger flere timer i baghaven på at træne teknikker, men også til ham eller hende der nøjes med at heppe på sidelinjen. Sportsudstyr til fitness-typen, der elsker løbebåndet, crosstraineren, vægtstangen og holdtimerne i fitnesscentret. Men også til outdoor-typen, til yogaudøveren, til badmintonspilleren, svømmeren, håndboldspilleren og cykelrytteren. Kort sagt, til dig der elsker sport og gerne vil have et lækkert udstyr og outfit, når du træner.

For selvom kondi og styrke er vigtigt, så gør det jo heller ikke noget, at looket sidder lige i skabet. Og der er heller ikke noget sjovt ved altid at træne i en gammel forvasket T-shirt, når du i stedet kan se superskarp ud med de rette sko, top og tights. Og det gælder i øvrigt også til hverdag, hvis du er til cool limited sneakers.

I butikken i Rosengårdcentret er der også altid god kundeservice, og er du i tvivl om noget, er det bare med at spørge. For det søde personale ved godt, hvor vigtigt det er at skoene ikke trykker, at sportsbh’en ikke strammer og at tøjet godt kan tåle en ordentlig tur i vaskemaskinen. Så næste gang du er på udkig efter udstyr til din favorit-sportsgren, så ved ud, at du skal skynde dig i Colosseum World of Sport i Rosengårdcentret i Odense. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det spændende udvalg inden for følgende kategorier:

Mode- og fritidssko
Løbesko
Børnetøj
Løbe- fitnessbeklædning

Colosseum

Blå Gade, butik 198

63 15 63 15
Hjemmeside
facebook

Læs mere om: Sport og fritid

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00