CinemaxX

Planlæg din næste biograffilm allerede nu, og glæd dig til knivskarp lyd, store oplevelser, bløde sæder og et lækkert udvalg af bland selv-slik.

Ægte filmoplevelser

Læn dig tilbage, find popcornene frem og lad mørket sænke sig, imens lyset på det store lærred toner sig frem. CinemaxX er til for dig, der elsker filmens magiske verden fyldt med storladne, spændingsfyldte, dramatiske, romantiske, sjove og uhyggelige øjeblikke. Og for dig der elsker duften af popcorn og at gå fuldstændig amok i bland selv-slik. Alt det, og meget mere, får du hos CinemaxX i Rosengårdcentret. Vælg mellem én af de 7 flotte sale, der alle er udstyret med den nyeste teknik, heriblandt Sony 4K Digital-projektorer, den nyeste lys fra Meyer Sound, DTS og Dolby Surround. Der er naturligvis også aircondition i alle sale – så ingen grund til at frygte lugten af sure sokker, når du lige sniger skoene af for rigtigt at finde dig til rette i de bløde sæder. Og nu vi taler om bløde sæder, så læn dig bare godt tilbage, for CinemaxX har givet alle stolene en ekstra kraftig hældning, så det føles som at ligge på en sky under hele filmen. Men bare rolig, vi lover ikke at sladre, hvis du skulle komme til at blunde lidt.

Biografen tilbyder desuden også koncepter såsom BabyBio, MinimaxX og en helt særlig bonusklub, mm. Udvalget er stort og tæller bl.a. følgende:

Biografoplevelser/film
Slik
Popcorn

Sodavand

Cinemaxx

Biografen, butik 250
70 10 01 01
Cinemaxx.dk
CinemaxX Odense

Læs mere om: Biografen i Odense

Særlige åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 21.30
Lørdag – søndag: 10.00 – 21.30

Åbningstider i efterårsferien:
14. oktober – 22. oktober: biografen åbner hver dag kl. 9.30 og viser film fra kl. 10.00.