BR

 

Hos BR i Rosengårdcentret i Odense er der fri leg. Bogstaveligt talt. Der er legetøj til alle børn og i butikken må man altid gerne prøve legetøjet af, inden man beslutter sig. Ja, det er nærmest påtvungen.

 

En verden af legetøj i Odense

Hos BR i Rosengårdcentret i Odense finder man alt, hvad hjertet kan begære af legetøj. I alverdens former og farver, med eller uden lyd, til kreativitet, udendørsleg eller interaktiv leg. Til store børn og de helt små. Kort sagt, legetøj til alle. Her finder du de nyeste diller lige fra fidget spinners og Hatchimals til gode gamle og tidløse klassikere såsom Lego og Barbie, der aldrig går af mode, hvis du spørger de legelystne. Her kan du få bløde bamser, cool actionhelte, fodboldudstyr, puslespil, hurtige elektriske biler, fantastiske legehuse, fantasifuld udklædning, computerspil og meget, meget mere. Og så er det vigtigt at huske på, at BR ikke bare er en butik. Det er faktisk et levende legehus, for børnene kan nemlig prøve al legetøjet af, inden de beslutter sig for, hvad mor og far skal købe med hjem til dem. Ja, faktisk er det nærmest påtvungen, at man leger med sagerne, når man er i butikken.

BR er naturligvis også den oplagte butik, når børnenes fødselsdag nærmer sig med hastige skridt. Og det søde personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvad der rykker lige for tiden i legeland. For, hånden på hjertet, det kan godt være lidt svært at følge med nogle gange – og så er det jo godt at vide, at BR altid kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte fødselsdagsgave, dåbsgave eller skoletaske til familiens mindste. Så kig forbi BR i Rosengårdcentret, næste gang du er i Odense, og find lige præcis det legetøj, du er på udkig efter. I butikken kan du gå på opdagelse i følgende kategorier:

Spil
Pools
Vandpistoler
Løbehjul
Sandleg
Vandleg
Bøger
Puslespil

BR

Gul Gade, butik 76

35 46 21 08
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Sport og fritid

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00