Bianco

Hos Bianco går design, funktionalitet og trends op i en højere enhed. For sko er ikke bare sko, hvis du spørger personalet i butikken i Rosengårdcentret i Odense.

Tidløst design og prisvenlig kvalitet hos Bianco

Stiletter, sneakers, mules, kitten heels, sandaler, støvler, slippers og meget, meget mere. Hos Bianco i Rosengårdcentret i Odense åbner der sig en verden af sko til hende, til ham, og til dig og mig. For brandets design spænder vidt og bredt, når det gælder design, æstetik og funktionalitet. Hvor nogle elsker farver, er andre mere til det afdæmpede look. Men uanset stil og præferencer, er det vigtigste, at du finder lige præcis det, der passer til dig og din fod. Hos Bianco handler det nemlig om at udtrykke sig selv og sin stil gennem sit fodtøj. Brandet har sine egne designere ansat til at udvikle sko i takt med moden og tidens trends, og altid med fokus på både kvalitet og pris. For hvad hjælper det, når man finder verdens smukkeste sko, hvis man alligevel ikke har råd til at købe den? Netop derfor går også design og holdbarhed hånd i hånd hos Bianco, hvor sko er noget, der skal kunne holde i flere år – også uden at blive umoderne. Derfor fokuserer man på det tidløse design og på smukke og gennemførte detaljer, der altid vil være aktuelle.

Vejledning i stil og trends

Når det så er sagt, så er der også mere end stilfulde og smukt designede sko hos Bianco. I butikken i Rosengårdcentret i Odense er der altid hjælp at hente fra det kompetente personale, der har fuldkomment styr på, hvad der rør sig syd for anklerne i modeverden. Her kan du få vejledning i stil, i farvevalg og ikke mindst i det ergonomiske aspekt i et skokøb. Fødder har det nemlig med at være ret så unikke fra person til person – ja, faktisk er ingen fødder helt ens. Men ingen grund til panik! Hos Bianco i Rosengårdcentret i Odense tager de dig i hånden (og i foden), så du går derfra med nye, smukke og designbevidste skridt. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Sko
Sandaler
Støvler
Sneakers
Stiletter
Accessories

Bianco

Blå Gade, butik 26

40 11 59 15
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Fodtøj og lædervarer

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.