Bertoni

Med alt lige fra stilfulde jakkesæt til hverdagsklassikere er Bertoni den perfekte herretøjsbutik, hvor du både får eminent service og en unik designhistorie med i købet.

 

Bukser fra Aarhus og en mand med en god idé

Tilbage i 1972 i Aarhus var der en mand ved navn Palle Breckling, der fik en god idé. Han begyndte at producere bukser til mænd, og det blev hurtigt en stor succes blandt de aarhusianske mænd – og siden hen også i resten af Danmark, Norge og Irland. Det danske tøjmærke fik navnet Bertoni of Denmark, og findes i dag også i en række detailforhandlere rundt omkring i Europa samt i Singapore.

Men for nu at vende tilbage med det med bukserne og tøjet, så blev Bertoni hurtigt kendte for deres jakkesæt, der formåede at kombinere både internationale tendenser med traditionelt kvalitetshåndværk og enestående dansk design.

Alle deres jakkesæt er nemlig designet ud fra målet om at finde den perfekte pasform, der får det bedste frem i enhver kropstype. Men stadig med det ungdommelige, det komfortable og det trendy som førsteprioritet. Størstedelen af fremstillingen foregår stadig tæt på Aarhus, hvor husets egne designere står for design, konstruktion og mønsterdesign.
På den måde garanteres det gode håndværk og den høje kvalitet – både i det eksklusive jakkesæt og i den klassiske hvide T-shirt til hverdagen.

 

Kvalitet og nye kollektioner

I butikken i Rosengårdcentret i Odense mærker man hurtigt kvaliteten. Den går nemlig igen i den jordnære og professionelle service, hvor kundens behov altid er i fokus – for når alt kommer til alt, så er det dig, der bestemmer, hvilken farve, stil og hvilket snit, du helst vil have med hjem i posen. Og der er heldigvis nok at vælge imellem, for Bertoni lancerer hvert år fire kollektioner til deres to forskellige linjer: Bertoni White og Bertoni Black. Hvert subbrand har sin egen individuelle stil og spænder fra formel beklædning til hverdagsbeklædning. Men i begge kan du få essentielle stykker af tøj, der passer ind i enhver garderobe og kan kombineres med alt det, der allerede hænger der.

Så kig forbi butikken, næste gang du er i Rosengårdcentret i Odense, og gå på jagt i det spændende udvalg indenfor følgende kategorier:

Jakkesæt
Blazere
Skjorter

Bertoni

Gul Gade, butik 285

87 55 55 67
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: HerretøjUng mode

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.