Baresso Coffee

Duften af friskbrygget kaffe breder sig i Rosengårdcentret i Odense, og trækker de shoppelystne gæster hen mod Baresso’s hyggelige lænestole og smilende baristaer, der altid ved lige præcis hvor meget mælkeskum, der skal til. Så glem ikke kaffen, næste gang du shopper.

En café til dig der elsker kaffe

Kaffe er aldrig bare kaffe. Det er den helt rigtige temperatur, den helt rigtige formalingsgrad og ristning, den helt specifikke bønne fra en helt specifik kaffeproducent i Peru. Der er mange ting, der skal spille sammen, så din kaffe kan komme til at gå op i en højere enhed. Og de ved de godt hos Baresso i Rosengårdcentret i Odense. De har nemlig brugt hele 8 måneder på at udvikle deres egen helt unikke espressoblanding, fremstillet af de bedste råvarer og som er intet mindre end suveræn sammen med mælk.

Men én ting er kaffen, noget andet er baristaen. For hos Baresso er det altid kaffekyndige hænder, der fører mælkeskummeren og laver din latte-art. Alle baristaerne er nemlig uddannede udi kaffens ædle kunst og er derfor også eksperter i at finde den rette balance mellem kaffens karakter, formaling og kompakthed – og at brygge den nænsomt og helt efter den rigtige italienske vis, så din kaffe hverken bliver for bitter eller for syrlig men helt perfekt.

Du kan vælge at tage din kaffe to-go, hvis du har mange gøremål, eller blive hængende lidt, nyde den hyggelige atmosfære, læse en god bog eller bare slappe af med fødderne oppe og lade tankerne flyve. Og hvis sulten melder sig undervejs, er der heldigvis også et stort udvalg af søde sager, sandwiches, juice og meget mere at tage smagsløgene med på opdagelse i.

Er du sådan for alvor forelsket i kaffe, og savner du din lokale Baresso-barista, når kaffetrangen melder sig hjemme i køkkenet? Så kan du altid købe Baresso’s egne kaffeblandinger på pose og tage med hjem. På den måde kan du selv få fornøjelsen af at lege barista hjemme ved kaffemaskinen i weekenden, og imponere familien med latte art, machiato og små opkvikkende espressoer.

Uanset hvad er Baresso uden tvivl et besøg værd, så kig forbi næste gang, du er i Rosengårdcentret, og gå på opdagelse i det smagfulde udvalg inden for følgende kategorier:

Kaffe
Kage
Sandwiches
Iskaffe
Frapino

Baresso Coffee

Torvet, butik 44

66 17 13 77
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Spisesteder i centret

Særlige åbningstider

Mandag-fredag 9.00-19.00
Lørdag 9.00 – 18.00
Søndag 10.00-17.00