Arnold Busck

Er du en vaskeægte læsehest, eller kender du én, der er det? Så er Arnold Busck det perfekte sted at shoppe, for her finder du nemlig et stort udvalg af bøger og genrer til både store og små.

Arnold Busck – Bøger, papir og meget mere

Hos Arnold Busck ved man, at bøger åbner nye verdener, man kan forsvinde i. Det har de faktisk vidst lige siden 1896, hvor den boghandler åbnede på Købmagergade – og den ligger der faktisk endnu. Siden er de også kommet til Odense, og hurra for det, for det er en butik fyldt til randen med krimi, spænding, underholdning, kogebøger, rejsebøger, børnebøger, fagbøger og alt der imellem. Og personalet kan altid hjælpe dig på vej, hvis du mangler en ny bog til samlingen, for de søde medarbejdere er lige så store læseheste som du.

Men hos Arnold Busck kan du også få meget mere end en god bog til sommerferien. Skoletasker, penalhuse, tegne- og maleudstyr, kontorartikler, spil og oplevelsesgavekort er bare noget af det, du også kan finde i butikken.

Gider du ikke slæbe rundt på kilovis af bøger, så kan du også købe dig fattig i et spændende udvalg af e-bøger. Lige til at hente ned på din e-bogslæser og tage med i tasken. Nemmere bliver det ikke.

Kig forbi butikken i Rosengårdcentret, Odense, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Bøger
Papirvarer
Børneartikler
Hobbyartikler
Kontorartikler
E-bøger
Spil

Arnold Busck

Gul Gade, butik 53

66 15 99 28
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Sport og fritid

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00