Nyt Syn

Hos Nyt Syn finder du meget mere end bare briller, kontaktlinser og pudseklude. Her arbejder man målrettet på at skabe den perfekte synsoplevelse såvel som kundeservice.

Certificerede og top-professionelle

Nyt Syn ved hvordan man vælger de bedste briller og de smukkeste solbriller, og hvordan man træner med at sætte sine kontaktlinser i. Det har de gjort i mange år, og det kommer de til at gøre mange år endnu. Her får du nemlig kompetent vejledning af det faglærte personale, der ved alt om hvordan de får dit syn i tip-top stand, samt hvilke briller der passer til lige din ansigtsform. Og de sørger også for at spørge ind til dig som person, for briller er så meget mere end bare en hjælp til at se godt – de fortæller også lidt om, hvem du er. Er du til det klassiske og enkle, eller må det godt larme lidt og være farverigt?

Hos Nyt Syn er de i øvrigt også ZEISS certificerede. Det betyder bl.a., at de har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS og at personalet løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Brillestel
Brilleglas
Kontaktlinser
Solbriller

AC Optik – Nyt Syn

Gul Gade, Butik 205

66 15 69 67
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.

*Lukket om søndagen.