Ungerne er vilde med vores børnetøj

Alle de søde prinsesser og seje pirater kan finde lige præcis det, de ønsker sig allermest i vores gode butikker med det nyeste børnetøj. Vi har et spændende og varieret udvalg af nogle af de bedste designmærker, der producerer børnetøj af høj kvalitet i den nyeste stil.

Dejligt varmt overtøj, praktiske heldragter, fine kjoler, seje bukser, blødt undertøj og smart badetøj. I Rosengårdcentret går du ikke forgæves, når du er på jagt efter lækkert børnetøj.

Uanset om du er på udkig efter trendy nyheder eller solide outfits, der kan holde til al slags vejr, så har vi lige præcis det børnetøj, du leder efter.

Børnetøj til alle aldre

Tag ungerne med ud i Rosengårdcentret i Odense – i hjertet af Fyn. Her bliver det til en god oplevelse at shoppe børnetøj, for butikspersonalet er vant til at have med de små poder at gøre og gøre alle glade.

Så når først det dygtige personale går i gang med at klæde familiens mindste medlemmer godt på, kan mor og far lige så godt bare gå en tur i centret. For det skal være både supersmart og ultramoderne, så ungerne kan få den gode stil til skolestart, til festen eller bare fordi.

Butikkerne bugner af alt den nyeste børnemode, og vi sørger altid for at have fingeren på pulsen. For vi ved, hvor vigtigt det er at være smart klædt på – også selvom man “kun” går i 2. klasse.

Og der er altid noget for enhver smag og personlig stil. For selv små størrelser kan være kræsne med outfittet. Vi finder altid det bedste til både de rå, de klassiske, de feminine og de skøre.

Underholdende aktiviteter

Men vi kender det jo godt. Nogle gange kan det alligevel blive for kedeligt for børnene at være med på slæb, når der skal shoppes til både mor, far og lillesøster. Og det har vi naturligvis taget højde for, så når det hele bliver for meget, har vi sørget for et hav af spændende aktiviteter, der kan underholde børnene mens mor og far shopper videre.

Vores kalender er spækket med sjove aktiviteter, spændende events og skæg underholdning for børn i alle aldre – hele året rundt.

Og er børnene lidt større, kan man jo altid slippe dem løs i Rosengårdcentrets mange fantastiske butikker med legetøj, spil og fritidsaktiviteter, før hele familien til sidst samles igen om en dejlig kage, sandwich eller noget koldt at drikke.

Så kan det ikke andet end blive en skøn dag for alle.

Shop børnetøj i Rosengårdcentret, og få både masser af gode varer og oplevelser med hjem i poserne.