Indret din bolig efter dit hjerte

Lad dig inspirere af det store udvalg inden for både livsstil, design og interiør i, og tænk nye ideer til din bolig i Rosengårdcentrets bolighuse. Her finder du alt det nyeste til din bolig – både til stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset og badeværelset.

Rosengårdcentrets bolighuse bugner af klassiske designerbrands og et trendy sortiment med sæsonens vigtigste tendenser inden for farver, materialer, møbler og tilbehør.

Derfor garanterer vi, at der også er noget, der passer til din stil og din personlige indretningssmag. Uanset om du er til levende lys, bløde tæpper og puder, ild i pejsen og ægte hyggestemning – eller om du foretrækker kølig og stilrent design, blanke overflader i stål, dyrker enkeltheden og ved alt om urban living.

Så gå på opdagelse i vores lækre univers af design, møbler, interiør og nips, og bliv inspireret af det spændende udvalg af de mange forskellige stilarter. Så kan du jo nemt tage det hele med hjem og indrette din bolig i din helt egen personlige stil.

Her får du tips til den personlige indretning

Der er masser af kreative ideer til din bolig i de spændende butikker i Rosengårdcentret. Her kan du boltre dig i tidløs kvalitet, designerfund, sprælske farver og mønstre, skønne glas, flot porcelæn og trendy gryder i cool farver.

Og er du i tvivl om, hvilke farver der passer til lige netop din sofa, hvilket tapet der vil gøre sig bedst i køkkenet eller hvordan du får skabt en helt unik tidslomme i dit hjem med alt fra 60’ernes stilrene linjer – så får du altid professionel og personlig hjælp fra de mange ansatte i  Rosengårdcentrets bolighuse.

Er du mere til DIY-løsninger, ja så kan du jo meget passende kigge forbi vores hobbybutikker, hvor inspirationen venter lige om hjørnet.

Så tag i Rosengårdcentrets bolighuse med det store udvalg til den unikke bolig til hele Odense og Fyn. Vi gør det nemt for dig at forvandle din bolig.