Blå gade

Rosengårdcentret er delt op i gader, der har hver sin farve. På den måde får hver butik sin egen lille adresse, og det gør det lettere for dig som besøgende at planlægge din shoppe-rute. Men det gør det selvfølgelig også lettere for dig at finde vej.

Blå er for de rolige, de kreative og de vise. Og det er da også i Blå Gade, at du kan finde på kreative projekter efter en inspirationstur blandt det sjove og store udvalg i Flying Tiger Copenhagen. Det er her du finder roen, mens kyndige hænder giver dine egne en tiltrængt skønhedsbehandling hos Tip Top Nails. Eller hvad med en afslappende hovedbundsmassage og en hårvask hos Argento? Og det er ligeledes i Blå Gade, at du kan gå på Apoteket og blive klogere på alt lige fra kosttilskud til neglesakse.

Sport, mode og nye briller

Men du finder naturligvis også meget mere end det. Er du bidt af en gal sportsudøver, ja så fat mod, for i Blå Gade kan du boltre dig i både Colosseum og OBI Sport Outlet.

Til mændene er der trendsættende mode hos Jack & Jones. Og der er også nok mode og accessories at vælge imellem for kvinderne. Kig forbi Affäire, Bianco, Glitter, Message, Nanna XL, Pilgrim, Vero Moda og Vila.
Skal brillerne rettes, eller kniber det med synet – ja, så skulle du nok ha’ gået til Louis Nielsen.

Tag en bid af Blå Gade

Efter sådan en guidet rundtur i den blå afdeling af Rosengårdcentret kan selv de mest standhaftige let opleve en lille maverumlen. Og så er der jo intet andet at gøre, end at tage et lille hvil hos Saigon, der disker op med alskens vidunderlige herligheder fra det asiatiske køkken.
Tag en lille slapper, og fyld depoterne op, inden turen går videre til næste gade og næste farve.