Biograf i Odense med de sidst nye film og syv store sale

Hvilke film finder du lige nu i biografen i Odense, se de sidst nye film, samt kommende film der går i biografer i Odense

Mangler du lidt underholdning? Det finder du i en biograf i Rosengårdcentret. For film skal ses i biografen. Og i CinemaxX i Rosengårdcentret skal du bare læne dig tilbage og nyde filmens verden i én af de syv sale, hvor der er frit udsyn til alt, hvad der sker på det store lærred.

I alle vores sale er stolerækkerne bygget med en 15 graders hældning, der minder om et amfiteater. Det betyder, at uanset hvilken række, du sidder på, vil der i vores biograf være optimalt udsyn fra alle pladser – både for store som små.

I CinemaxX i Rosengårdcentret kommer du aldrig til at gå på kompromis med den gode oplevelse. Her er komfortable sæder med god benplads, så du kan strække benene, når du sidder og nyder din film.

Og du finder endda også dobbeltsæder, så du kan sidde tæt sammen og flette fingre med din udkårne.

Så når du nu ved, at du både får 7 sale i forskellige størrelser, ekstra god benplads og frit udsyn til lærredet, uanset hvor du ender med at sidde – ja så er der vist ingen tvivl om, at du skal vælge CinemaxX næste gang du skal se en god gilm.

Ingen små lærreder her

CinemaxX byder på de største lærreder til hele Odense og Fyn.

Alle syv sale har væg-til-væg-lærreder, og i sal 1 kan du nyde filmen på et kæmpe lærred, der er over 11 meter i bredden.

Store oplevelser kræver store formater, og det er der tænkt på i CinemaxX. Her kommer du ikke til at gå på kompromis med kvaliteten.