Smølfeevent

Lørdag d. 1. april er der masser af smølferier i Rosengårdcentret.

GRATIS BØRNEAKTIVITETER FRA KLOKKEN 11:00 TIL 15:00 i gul gade
Hele dagen vil der være aktivitetsark, så børnene kan sidde ved bordene og være kreative. Der er aktivitetsark så længe lager haves.

FIND EN SMØLF KONKURRENCE
Find en smølf i event området omkring SMØLFERNE – Den hemmelige landsby. Smølfen er rigtig sød og meget opsat på at blive fundet af dig. Når du har fundet smølfen, udfyldes og afleveres en deltagerkupon til eventpersonalet. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

ANSIGTSMALING OG FOTO KONKURRENCE
Bliv malet som din yndlingssmølf fra filmen SMØLFERNE – Den hemmelige landsby. En af event personalerne sidder klar med maling til at dekorere dig. Når du er klar, har du mulighed for at deltage i konkurrencen ved at tage en ”smølfie” og uploade den til din facebookprofil med #Smølfie
Derefter udfyldes og afleveres en deltagerkupon til eventpersonalet. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

SMØLF-EN-KAGE-DEKORATIONS-KONKURRENCE
Dekorér din helt egen smølfekage. I standen SMØLFERNE – Den hemmelige landsby får du mulighed for at dekorere din egen smølfekage. Du får udleveret en lille FUNS vanilje kage fra Pågen og kan dekorere din kage med kagedekoration fra Dr. Oetker.
Når du er færdig, fotograferer du din flotte kage og poster det på facebook med hashtag #smølfenkage
Derefter udfyldes og afleveres en deltagerkupon til eventpersonalet. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

PRÆMIER OG UDTRÆKNINGER
Vi udtrækker 6 vindere (to i hver kategori) En vinder klokken 12:30 og den anden vinder klokken 14:30. Vinderne vil få direkte besked via sms. Præmier: 2 fribilletter til biograffilmen SMØLFERNE – Den hemmelige landsby pr. vinder. Alle børnene som besøger standen, vil derudover få en gratis A3 plakat, så længe lager haves. De første 100 får også et mini-stickers album. Der er eet stickeralbum pr. barn.

FacebookFacebook