Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Kanin konkurrencer for børn

marts 24 - 11:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 25. marts 2018 at 11:00am

Masser af sjov i påsken

Den 24.-25. marts kan du deltage i masser af konkurrencer og hyggelige aktiviteter med Peter Kanin-tema. Du kan bl.a. lave dine egne kaninører, deltage i farvelægningskonkurrence eller forme din yndlings grøntsag i molekyle skum.

Det foregår i Gul gade kl. 11.00-15.00 begge dage.

Se program for begge dagene under billedet:

Peter Kanin

24. marts kl. 11.00-15.00:

Farvelægningsaktivitet
Få udleveret en stregtegning af eventpersonalet og brug din fantasi til at farvelægge den. Aflever tegningen til eventpersonalet udfyldt med dit fornavn og mobilnummer, så deltager du i konkurrencen.

Gættekonkurrence
Hjælp Peter Kanin med at gætte, hvor mange gulerødder, der er gemt på plakaten. Du deltager i konkurrencen ved at notere dit gæt på deltagerkuponen med fornavn og mobilnummer samt konkurrencens navn ‘Gæt’.
Lav dine egne grøntsager i molekule skum
Du former din yndlings grøntsag ved at klistre de forskellige molekyler sammen, så de former en grøntsag. Farverne kan du nemt blande som du lyster, og molekylerne kan klistres sammen på tværs af størrelser. Når din grøntsag er klar, lægger du et billede af den op på din Instagram med hashtagget #JegElskerGrontsager og #by_valdi_børneevents.

Du deltager i konkurrencen ved at vise eventpersonalet, at du har uploadet billedet samt har udfyldt en deltagerkupon med fornavn og mobilnummer samt konkurrencens navn ‘Grønt’.

Lav dine egne kaninører
Bliv din helt egen udgave af søde Peter Kanin, ved at lave dine egne kaninører ud fra den skabelon, som du får udleveret af personalet.

 

25. marts kl. 11.00-15.00:
Farvelægningsaktivitet
Få udleveret en stregtegning af eventpersonalet og brug din fantasi til at farvelægge den. Aflever tegningen til eventpersonalet udfyldt med dit fornavn og mobilnummer, så deltager du i konkurrencen.

Æg-dekoration
Du får udleveret et flamingoæg af personalet, som du derefter dekorerer ved bordene. Når ægget er pyntet helt færdig, lægger du et billede af det op på din Instagram med hashtagget #JegErPeterKanin og #by_valdi_børneevents. Du deltager i konkurrencen ved at vise eventpersonalet, at du har uploadet billedet samt har udfyldt en deltagerkupon med fornavn og mobilnummer samt konkurrencens navn ‘Æg’.

Lav dine egne kaninører
Bliv din helt egen udgave af søde Peter Kanin, ved at lave dine egne kaninører ud fra den skabelon, som du får udleveret af personalet.

 

Præmier og udtrækninger
Konkurrencerne løber til kl. 14.45 begge dage. Vinderne vil blive kontaktet direkte af Informationen senest tirsdag den 27. marts og præmierne afhentes i Informationen på Torvet.

Præmiepuljen er bestående af Peter Kanin kaninører, “Plant in a can”, mulepose samt fribilletter til filmen. Alle børnene som besøger standen, vil derudover få en gratis A3 plakat, så længe lager haves.

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
marts 24
Tidspunkt:
11:00 - 15:00

Arrangør

Rosengårdcentret
Telefon:
66 15 91 18

Sted

Rosengårdcentret
Ørbækvej 75
Odense,5220Danmark
+ Google Map
Telefon:
66 15 91 18