Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Casting af børnemodeller

februar 14 - 10:00 - 17:00

Børnecasting

Kender du et barn, som går med en drøm om at blive børnemodel og stå foran et kamera og få taget professionelle modelbilleder til forskellige modelopgaver? Modelbureauet Basic Cph og Børnecasting.dk søger piger og drenge i alderen 3-14 år.

I vinterferien kommer Basic Cph og Børnecasting.dk forbid Rosengårdcentret for at finde skønne børn, som synes det kunne være sjovt at stå foran et kamera og få taget modelbilleder.

 Maja fra Børnecasting.dk fortæller: ”Vi søger alle typer børn uanset udseende, højde, hårfarve – fregner eller ej…. alle skal være velkomne. Stort set alle, som kommer og får taget modelbilleder er meget nervøse. Men når de er blevet fotograferet, så går de altid ud med et smil på læben. Jeg elsker nemlig at kilde børnene, så de får grineflip. Det løsner dem meget op og så bliver modelbillederne rigtig gode.”

 

Tilmeld castingen online

Tilmeld castingen online på Børnecasting.dk. Når man har tilmeldt sig, så får man et ”Casting-ID” tilsendt. Dette nummer skal man medbringe til castingen. Det er ikke muligt at tilmelde sig på selve dagen.
Udvælgelsen

Når castingen er slut efter vinterferien, udvælger Basic Cph, hvem de synes er mest interessante og som de gerne vil benytte til forskellige modelopgaver. De udvalgte vil få direkte besked.

 

Tid og sted

Castingen finder sted onsdag d. 14. februar kl. 10.00-17.00 i Lilla gade. Flere informationer omkring castingen og tilmeldingen, finder du på børnecasting.dk.

Detaljer

Dato:
februar 14
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Rosengårdcentret
Ørbækvej 75
Odense, 5220 Danmark
+ Google Map
Telefon:
66 15 91 18